Lykia World LinksGolf, Antalya

Lykia World LinksGolf, Antalya

Bu kurban bayramını Lykia World LinksGolf Antalya otelinde geçirmeye karar verdik. Lykia World Antalya, Belek’de Köprüçay mevkinde. 2008 yılı, Lykia World Antalya’nın açılış yılı yani ilk sezonunda gitmiş olduk. Lykia World’ün Ölüdeniz’deki başarısını burada da göstermişler, muazzam bir otel. Bir de golf müşterisinin seviyesini de göz önüne aldıkları için şahane bir tesis ortaya çıkmış.
Kurban Bayramı, yani Aralık ayı, iç turizm için sezon dışı olsa da golf turizmi için yüksek sezon. Zaten, sadece otelin golf kısmı açıktı. Biz de otelin golf sahalarına bakan kısmındaki odalarda kaldık, golf club’daki restaurant ve barlarda yiyip içtik.
Lykia World LinksGolf Antalya’da odaların büyüklüğü hemen göze çarpıyor, dekorasyon etkileyici. Odadaki balkon da çok büyük, ahşap kepenkleri mevcut. Odada iki lavabo var ve banyo/tuvaletin dışındalar. Banyo ise gene çok geniş ve ferah, bir küvet ve onun dışında geniş bir “yağmur duş” mevcut. Doğal olarak, sabunlar da golf topu şeklinde..
Golf Club’ın restaurantı çok büyük değil, çok kalabalık olmadığı için yeterli idi. Açık büfe yemekleri çok güzel ve lezzetli idi, çok beğendik. Restaurant personeli ise, çok deneyimli, işini çok iyi biliyorlar, misafirleri memnun etmek için büyük çaba sarfediyorlar.
Lykia World-Antalya’nın 2.5 km sahili var ama sezon dışı olduğu için kapalı havuz tercih ettik. Japon havuzu denilen kapalı havuzun içi ve dışı ahşapla kaplı, ahşap kokusu alıyorsunuz.
Lykia World LinksGolf, Doğu Akdeniz’deki tek links golf sahası, yani denize sıfır bir golf sahası. Toplam alanı ise 80 hektar. Otel misafirlerinin her gün bir saat ücretsiz golf dersi alma şansları var.
Not: Ayrıca, bu günlerde Kanal-D televizyonunda gösterilen, Kıvanç Tatlıtuğ'un baş rolünü oynadığı Kuzey-Güney dizisinin de Antalya Golf oteli sahneleri, Lykia World LinksGolf otelinde çekilmektedir.(S.T. 21.09.2011)

Daha Büyük Google Haritada Görüntülemek için Tıklayınız

Etiketler: ,