Cafe La Vela, Marina, Bodrum

Foto Galeri için Resmi Tıklayınız !

Bu akşam yemeğimizi Bodrum Marina içindeki Cafe La Vela’da yedik. En baştan Cafe La Vela’nın ambiansının çok hoş olduğunu belirtmeliyim.
Cafe La Vela, İtalyan mutfağından örnekler sunuyor. Bizler, Deniz Ürünleri Izgara ve Deniz Kabuğunda Deniz Ürünlerini tercih ettik. Izgara Deniz Ürünleri tabağında, levrekten, somona, jumbo karidesden kalamar ızgaraya kadar çeşitli deniz ürünleri vardı ve çok lezzetli olduğunu söylemem gerekir. Deniz kabuğunun içinde sunulan deniz ürünlerinde levrek, ahtapot, karides ve kalamar patates soğan mantarla beraber güveç tarzında gelmekte. Sulu yemeği tercih etmeyenlere uygun değil diye düşünüyorum. Izgara sebzelerle sunulan somon da ayrı bir lezzetti.
Bu deniz ürünleri dışında odun ateşinde pizza gibi çeşitler de mevcut.
Cafe La Vela’nın tatlıları çok güzel. Creme Brulee’si mükemmeldi. Bunun dışında tatlı seçimine zorlananlar için, “Üç Farklı Tat” var: pirinçli muhallebi, karamelli parfe ve çikolatalı mousse’dan oluşuyor. Bu 3 farklı tatlı, 3 ayrı bardakta yan yana geliyor. Cafe La Veda keyifli bir akşam geçirmek için uygun bir restaurant ancak bana göre tek eksiği yemek süresince müzik çalmamasıydı. Bu güzel yemekleri yerken arkada yumuşak hoş bir müzik iyi giderdi diye düşünüyorum.

Etiketler: ,