Alkoçlar La Boutique Hotel, Torba, Bodrum

alkoçlar la boutique, torba

Bu seferki tatil durağımız Bodrum Torbadaki Alkoçlar La Boutique Hotel.
Bugünlerde Türkiyede, pek çok küçük otel adının önüne butik kelimesini eklemeye çalışıyor, fakat adında butik kelimesi olmasına rağmen odada bir şampuan vermeyen oteller bile gördük.
Alkoçlar La Boutique Hotel,Torba, Bodrum, gerçek anlamda bir butik otel, sadece 33 odası var hepsi de suit. Modern yapıda tasarlanmış, her noktasında ince bir zevk göze çarpıyor. Odalardaki dingin tasarım ve dekorasyon insana huzur veriyor. Odalarda beyaz hakim; duvarlar beyaz, beyaz LCD televizyon, beyaz Philips müzik seti ve IPOD istasyonu. Yatak odasında, tavandaki ayna, kaz tüyü yastık ve yorgan, göze çarpan ayrıntılar. Banyo da ise armatürler sıra dışı, şampuanlar İngiliz, ve havlular ise paketinden yeni açılmış gibi…
Otelin girişi ile odalar arasında bulunan iç bahçedeki çiçekler ve muz ağaçları çok güzel, doğayla uyumu sağlıyor.
Alkoçlar La Boutique Hotel, tam pansiyon çalışıyor ama açık büfe değil tam tersi a la carte. Bence en önemli ve en güzel noktalardan biri. Açık büfe kuyruklarında beklemiyorsunuz, bir gün öncekilerden üretilmiş “türev” yemek yemiyorsunuz, dostlarınızla oturup sohbetin ve yemeğin zevkini çıkartıyorsunuz. Alkoçlar La Boutique,Torba, Bodrum ‘un restaurantına dışarıdan da müşteriler geldiği için, güzel bir menüsü var, size bu menüden zevkinize göre seçmek kalıyor. Bizim en beğendiklerimiz arasında; kalamar tava, çok güzel, doğru ısıda kızartılmış. Diğer bir ara sıcak, çıtır deniz ürünleri tabağı; yengeç bacağı, kalamar, karides ve soğan halkalarında oluşuyor. Ana yemek olarak, yufkaya sarılı levrek’i önerebiliriz. Tatlılardan ise; İstanbulda “volkano” denen İtalyan suflesi benzeri, dondurma ile servis edilen sıcak çikolatalı kek en iyilerdendi. Bunun dışında, gene vanilyanı dondurma ile servis edilen incir tatlısı çok hoştu.
Bu güzel yemeklerle gelen kalorileri vermek için ise, isterseniz, açık havada kullanabileceğiniz koşu bandı ve bisikleti öneririz.
Alkoçlar La Boutique Hotel, Torbanın girişinde, denizi güzel, Frida Beach Club & Casa Dell'Arte, İzer Hotel ve Voyage- Torba ile ile aynı sahili paylaşıyor.

GPS/Navigasyon için Koordinatlar: 37° 4' 51.96" N  27° 27' 43.98" E 

Daha Büyük Google Haritada Görüntülemek için Tıklayınız

Etiketler: , ,