My Marina Yacht Club Restaurant, Ekincik

Ekincik'de iken bir akşam yemeğimizi My Marina Yacht Club Restaurantında yemek istedik.
Ekincik koyu, Marmaris Dalyan arasında kalan çam ormanları ile doğa harikası küçük bir koy. Bu koyun kenarında My Marina Yacht Club var. Marinaya Ekincik koyunun kenarından 3-4 kilometrelik asfalt olmayan dar bozuk bir yol ile ulaşıyorsunuz.

Sahibi İrfan Tezbiner, eski bir maden iskelesinden, çok ünlü bir Marina Yacht Club ve o derece hoş bir ambiansa sahip restaurant yaratmış. Restaurant'ın dekorasyonundaki tüm objeler bizzat İrfan Bey tarafından hazırlanmış, ekincik manzaralı, manzara ise muazzam.
Türkiye'de tekne turu yapan Dustin Hoffman, Sting, Uma Thurman gibi ünlülerin uğrak noktası olmuş, duvarlarda resimlerini görebiliyorsunuz.
Restaurant'ın menüsünde Akdeniz mutfağı ve seçkin deniz ürünleri bulunmakta. Başlangıçta, yemek seçmek için, çeşitli balıkların ve bazıları canlı deniz kabukluların bulunduğu cam bar ile bir demostrasyon yapılıyor. Laos Filetosu ve diğer deniz ürünleri çok lezzetli idi.
Küçük bir pasta ile doğum günü gibi özel bir kutlamak isterseniz rezervasyonda mutlaka belirtmenizi tavsiye ederim. Size, müzik ve ışık eşliğinde tüm müşterileri hayran bırakan çok hoş bir süpriz hazırlıyorlar.

Restaurant için rezervasyon gerekli,ayrıca karayolu gidecekseniz mutlaka belirtin. Zira iki masa dışı tüm müşteriler deniz yolu ile geliyor. Bu nedenle karayolu kapısı her zaman kapalı oluyor. Fiyatları ise, İstanbul'daki benzeri balık lokantalarından daha yüksek değil.
Ekincik koyu ve Ekincik Butik Otel için tıklayınız.

GPS/Navigasyon için Koordinatlar: N36:49:23.94 E28:33:59.91

Daha Büyük Google Haritada Görüntülemek için Tıklayınız

Etiketler: , ,