Ekincik Butik Otel & SPA, Ekincik, Köyceğiz

Ekincik

Ekincik Butik Otel'e bu ikinci gelişimiz. Köyceğiz'den çok zevkli, orman içi ama güzel bir asfalt yoldan geliyorsunuz, 25 km kadar. Ekincik koyu, küçük bir koy, sadece iki küçük otel var bir de birkaç küçük restaurant mevcut. Otellerden biri Ekincik Butik Otel , diğeri ise İnceler Otel. Biz Ekincik Butik Oteli tercih ediyoruz.
Ekincik butik otel, 27 odası olan küçük bir otel. Bir önceki gelişimize göre odaları yenilenmiş ve bir de küçük bir SPA merkezi kurulmuş. Ekincik Butik otel'in en büyük özelliği, son derece sessiz ve sakin bir koyda olması. Deniz mükemmel, her gün birkaç yabancı tekne gelip bir iki gece kalıp gidiyor. Otelin müşterilerinin büyük kısmı, daha önce de bu otele gelmiş aileler.
Otelin kahvaltıları, açık büfe. Fakat akşam yemekleri, dört çeşit yemekden oluşan set menü, otelin en zayıf noktası belki bu. Bazı günler, oteli oda-kahvaltı alıp, koyun bir ucundaki My Marina Yacht Club'ın çok güzel ve çok hoş ambiansa sahip restaurantında yemek yemelisiniz. My Marina Yacht Club Restaurant için tıklayınız.
Ekincik koyunda deniz girmek ve kumsalda yürüyüş yapmak dışında yapılacak pek aktivite yok. Koyun bir ucundan kalkan piyade adı verilen motorlarla, Dalyan  çamur banyolarına gitmeniz mümkün. Onun dışında bol bol güneşlenip, denize girersiniz, kafa dinlersiniz.
Ekincik hakkında daha önceki yazımız için tıklayınız.
GPS/Navigasyon için Koordinatlar: N36:49:52.53 E28:33:05.45

Daha Büyük Google Haritada Görüntülemek için Tıklayınız

Etiketler: , , ,