Mykonos Balık, Caddebostan, İstanbul

Mykonos Caddebostan
Caddebostan İskele Sokak, artık Caddebostan Barlar sokağı olarak da anılıyor. Bu sokakta pek çok balık lokantası mevcut, hemen hemen hepsi yunan lokantası havasında. Bunlardan bazıları; Mykonos, Egeo, Kavala, Rakı & Balık.
Biz bu gece, Mykonos Balık'ı tercih ettik. Mykonos Balık, dekorasyonu çok hoş, küçük mavi masalar, duvarlardan sarkan çeşitli objeler. Objeleri, Foto Galeriden görebilirsiniz.
Mykonos Balık'ın menüsü bana göre çok kuvvetli değil. Ben gibi, Balık yemek yerine, çeşitli deniz ürünleri yemek isteyenlere biraz az bence.
Soğuk mezeler olarak, dikkat çekenler, Kaya Koruğu, Turp otu gibi ege otları, peynirli biber dolma, acı ezme. Sıcak mezelerde, her balık lokantasındaki gibi,kalamar, tereyağda karides güveç, balık kokoreç, hardal sosda marine edilmiş levrek ve levrek beğendi. Marine edilmiş levrek, güzeldi.
Tatlı olarak, fırınlanmış helva.
Eğer, pavurya bacağı, kalamar ızgara veya kalamar dolma gibi farklı deniz ürünleri yemek isterseniz, doğru adres Küçükyalı sahil yolundaki balıkçılar, bence. Fakat, sıcak ortam, ambiyans, yunan havası, vs. açısından tavsiye ederim.
Fiyatlara gelince; soğuk mezeler, sıcak mezeler, şarap ve rakı, adam başı yaklaşık 70 lira tuttu. Yani, Balık ve tatlı/meyve yok. Ama hem ambiansı ve hemen bağdat caddesi yanında olması hem de bir balık lokantası olması açısından bakınca fiyat makul gözüküyor.

Dalyan'daki Misina Balık hakkındaki yazımız için tıklayınız.

Etiketler: , ,